HOSSZABB ERŐSEBB NAGYOBB

KLINIKAILAG
TESZTELT:
Ajinomoto
JAPÁN
Mindössze 4 hét

KORLÁTOZOTT MENNYISÉG!

Ár:
8900 FT

SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS

Maxi Size – A péniszt egy hónap alatt garantáltan 5 cm-rel megnöveli.

A mellékhatást elő nem idéző krém nem vált ki allergiás reakciókat, és a Maxi Size nem vált ki függőséget, és ami a legfontosabb, az alkalmazása után elért eredmény örökre az öné marad.

A krém segítségével ön egyszer s mindenkorra jelentős változást ér el a pénisz méretében, ami közvetlenül tükröződik az ön szexuális életében: földön túli örömhöz fog jutni a nőkkel való érintkezéstől, és őket erős és hosszan tartó orgazmusokkal ajándékozza meg.

A Maxi Size krémmel ön mindig teljes harckészültségben lesz!

Egy bukaresti klinika urológia osztályának főorvosa

HOGYAN MŰKÖDIK A MAXI SIZE

Az összetételt alkotó speciális fermentumok előnyösen befolyásolják a pénisz szövetére, amelyek ártalmatlanul kitágulnak s velük együtt a nemi szerv szövevényes testének kamrái is, ami elősegíti a tényleges nagyobbodást mind a hosszúságot,mind a körméretet illetően.

A krémet masszírozó mozdulatokkal kell felvinni az erekciós állapotba hozott nemi szervre. Ön garantáltan 5 cm-rel növeli majd meg a pénisz hosszúságát a Maxi Size krémmel való masszírozás után.

A legjobb hatás érdekében a krémet félórával a nemi aktus előtt vigye fel. Ez kiegészítő stimulációt nyújt a pénisz növekedéséhez ahogy a hosszúságot, úgy a körméretet illetően is.

MIKOR VÁLNAK
LÁTHATÓVÁ AZ EREDMÉNYEK?

NAGYOBBÍTSD EGY HÓNAP ALATT
ÉLVEZZ EGÉSZ ÉLETEDBEN

Megrendelés

Korábban úgy gondoltam, hogy a 15,5 cm teljesen normális méret. Természetesen a szex nem mindig volt káprázatos, a Maxi Size krémre az interneten bukkantam rá, és arra gondoltam, miért is ne adjak hozzá egy pár centimétert. Másfél havi mindennapos használat során csak nem 3 cm-t adtam hozzá, ami mellett a pénisz észrevehetően vastagabb és keményebb lett.

Norbert, 23 éves

A péniszem izgalmi állapotban is alig ért el 12 cm-t, a maga idejében sorra próbáltam az összes tablettát és pumpát, amire elment a teljes fizetésem, az eredmény pedig semmi. De két heti rendszeres használat után eredményt láttam: a pénisz 1,5 cm-rel hosszabb lett. Az érzékenysége egyszerűen kolosszális, az erekció pedig sokkal erősebb lett!

Ambrus, 32 éves

A partnerem egyszer elégedetlenül azt mondta nekem:
"Mda: Lehet arról szó, hogy ma éjjel nem lesz mese..."
Végig mentem a pokol mind a hét körén, hogy szánalmas másfél centiméterrel nagyobb legyen (műtéttel). A krémmel viszont a pénisz 3,9 cm-rel nőtt! Most már csak minőségi szexben van részem.

Horváth, 32 éves

IGYEKEZZ, HOGY SIKERÜLJÖN MOST RENDELNI

A Playboy magazinban 23-án történő publikálás után,
csökkenni fog az áru raktárkészlete!

-67% CSAK MA

1980руб.
990руб.

AZ AKCIÓ VÉGÉIG MARADT MÉG

075111

Ár: 990руб.

Szigorúan
bizalmas